Forum Gimnazije Fran Galović
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum Gimnazije Fran Galović

Forum GFG

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

radno vrijeme

Go down 
+5
tux
5rich
Lacka
pTichica
sasa
9 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Lacka
Admin
Lacka

Broj postova : 108
Registration date : 04.05.2008

radno vrijeme - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: radno vrijeme   radno vrijeme - Page 2 Icon_minitimeuto ruj 30, 2008 10:09 pm

5rich je napisao/la:
ja do škole imam cca 2 km,još tjedan dana i vozačka u novčaniku,ak bog da, i ne pada mi napamet autom ići u školu..rađe za tu kilometražu kaj prođem u mesec dana od doma do škole,odem van u varaždin koji put-recimo jednom na mesec...

da... 2 kilometra je 20ak minuta... i nije isto ko i 5 kilometri koji pješice traju sat vremena (bar meni) i to i po suncu i po snijegu i na -10 i na +35...
[Vrh] Go down
http://www.gimnazija-fgalovic-koprivnica.skole.hr/
5rich

5rich

Broj postova : 137
Registration date : 04.05.2008

PostajNaslov: Re: radno vrijeme   radno vrijeme - Page 2 Icon_minitimepet lis 03, 2008 11:42 pm

a znam...i ja tak idem..i još me navek,kakve sam ja sreće, na svakoj zebri auti pošpricaju affraid

a kak je tek onima koji nemaju pješačku stazu nego mroaju hodati po esti do škole..jadni ljudi
[Vrh] Go down
pTichica

pTichica

Broj postova : 253
Registration date : 02.05.2008

PostajNaslov: Re: radno vrijeme   radno vrijeme - Page 2 Icon_minitimepet lis 17, 2008 5:06 pm

ja imam oko 500-800 metara do škole i stvarno se nemam na kaj žaliti, makar mi malo fali onih 15 min. više sna.
[Vrh] Go down
*Tina*

*Tina*

Broj postova : 32
Registration date : 28.05.2008

PostajNaslov: Re: radno vrijeme   radno vrijeme - Page 2 Icon_minitimečet stu 27, 2008 1:12 pm

Uvijek je bolje pjesice - vidite kako je pretilost zavladala u HR i svijetu Very Happy
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: radno vrijeme   radno vrijeme - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

radno vrijeme
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2