| POPLAVA ***** | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
NoFear
Broj postova : 155 Age : 33 Lokacija : nEmAm pOjMa Registration date : 03.05.2008
| Naslov: POPLAVA ***** čet lip 19, 2008 3:49 pm | |
| kao što svi znate,našu "savršenu" školu su poharale 2 poplave u zadnjih 10 dana. . . . . po meni su krivi arhitekti jer su tijekom planiranja morali uzeti u obzir velike količine padalina. . . najviše je stradala dvorana(teren,spremišta...) slika dvorane prije 2 dana : | |
|
| |
5rich
Broj postova : 137 Age : 34 Lokacija : negdje izvan planeta.. Registration date : 04.05.2008
| Naslov: Re: POPLAVA ***** čet lip 19, 2008 5:42 pm | |
| vidla sam...i morala sam ispravljat tjelesni,pa sam imala rpiliku gaziti po spremištu.. u svemu tome mi je najviše žal doimara i čistačica,jer smatram da je to problem koji tehnika treba sanirati,a ne čistaćice i domari...ko zna kakve boleštine bi mogli pokupiti... i na poslijetku,čestitam arhitektima..dao bog da pokupite još jednu nagradu za tu školu...tipa onu za najveću glupost nove ere | |
|
| |
pTichica
Broj postova : 253 Lokacija : Koprivnica Registration date : 02.05.2008
| Naslov: Re: POPLAVA ***** čet lip 19, 2008 8:50 pm | |
| Svima je kola jako egzotičma iz vana, čak su i političari oduevljeni. Al dok dođu jake kie i vrućine, onda svi ute,a mi trpimo. Trebali bi mi te arhitekte na tjedan dana k nama pozvati na nastavu ono dok su najveće vrućine pa da vide svoje remek djelo. | |
|
| |
Assassin
Broj postova : 21 Registration date : 09.05.2008
| Naslov: Re: POPLAVA ***** pet lip 20, 2008 5:18 pm | |
| Ma nikakvo čudo za ovu poplavu. Moj sused koji je građevinski inspektor je čim se gimnazija otvorila rekel da bi moglo doći do poplave u dvorani čim padne malo jača kia. | |
|
| |
DTMPro Admin
Broj postova : 11 Age : 114 Registration date : 28.05.2008
| Naslov: Re: POPLAVA ***** pon lip 23, 2008 12:02 am | |
| - Assassin je napisao/la:
- Ma nikakvo čudo za ovu poplavu. Moj sused koji je građevinski inspektor je čim se gimnazija otvorila rekel da bi moglo doći do poplave u dvorani čim padne malo jača kia.
da si mi to prije rekel doel bi to videti uivo ... Live prijenos poplave u koli | |
|
| |
Assassin
Broj postova : 21 Registration date : 09.05.2008
| |
| |
el_superbeasto
Broj postova : 24 Age : 34 Registration date : 25.05.2008
| Naslov: Re: POPLAVA ***** pet kol 29, 2008 2:12 pm | |
| moda to nije bila poplava, moda su samo "dali" vodi da uđe unutra da operu pod? | |
|
| |
pTichica
| Naslov: Re: POPLAVA ***** pet kol 29, 2008 8:25 pm | |
| Hahaha (Not). | |
|
| |
5rich
Broj postova : 137 Age : 34 Lokacija : negdje izvan planeta.. Registration date : 04.05.2008
| Naslov: Re: POPLAVA ***** pet kol 29, 2008 10:37 pm | |
| da mi je znati kak je dvorana izgledala proteklih tjedana dok je kia lijevala.,.. vjerujem da smo imali bazen u koli,a da to nismo ni znali.. zaprao..čemu da gimnzija ima nastavu na bazenima, kad bumo mogli plivati po dvorani sad najesen,mdok počnu kie....vidite da su nai arhitekti ekonomično razmiljeli | |
|
| |
brendon
Broj postova : 20 Age : 35 Registration date : 07.02.2009
| Naslov: Re: POPLAVA ***** uto tra 28, 2009 4:32 pm | |
| - DTMPro je napisao/la:
- Assassin je napisao/la:
- Ma nikakvo čudo za ovu poplavu. Moj sused koji je građevinski inspektor je čim se gimnazija otvorila rekel da bi moglo doći do poplave u dvorani čim padne malo jača kia.
da si mi to prije rekel doel bi to videti uivo ... Live prijenos poplave u koli gledal bi kak ulazi voda unutra i nikoga nebi zval uivanje teta da nije parket onda bi gledali kak se parket die | |
|
| |
pTichica
| Naslov: Re: POPLAVA ***** pet svi 01, 2009 12:22 pm | |
| Ako ni drugo, nismo imali tjelesni taj dan U svakom zlu, neto dobro. | |
|
| |
el_superbeasto
Broj postova : 24 Age : 34 Registration date : 25.05.2008
| Naslov: Re: POPLAVA ***** pon svi 11, 2009 7:44 pm | |
| valjda samo moramo čekati dan kad će na razglasu biti rečeno da moramo doći na tjelesni s ručnicima i kupaćim... err... hlačicama? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: POPLAVA ***** | |
| |
|
| |
| POPLAVA ***** | |
|