Forum Gimnazije Fran Galović
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum Gimnazije Fran Galović

Forum GFG

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Maturanti.

Go down 
+12
*Tina*
z_kc
Assassin
greenka
Peyton
Roxanne
Raven
- Juicy -
pTichica
tux
5rich
Sirius
16 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
NoFear

NoFear

Broj postova : 155
Registration date : 03.05.2008

Maturanti. - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimesri lip 04, 2008 5:35 pm

zhivac je napisao/la:
joj da fakat.. 3. još idu po starom kolko ja znam.. a 2. i 1. će onda opet morati u štrajk poslije ovih hahaha
a mogu ić u štrajk al mislim da sad neće ništa postić jer su ovi izdali pravilnik o maturi, ja sam se na sreću izvlekel Very Happy
[Vrh] Go down
pTichica

pTichica

Broj postova : 253
Registration date : 02.05.2008

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimesri lip 04, 2008 6:40 pm

Sad ste se sjetili da mi velite da moram proći s 5.
Pa i 4 je super ocjena. Mislim da ne bu više
ništ od tih prosvjeda jer državna matura nije
loša stvar ako se dobro organizira i provede.
[Vrh] Go down
*Tina*

*Tina*

Broj postova : 32
Registration date : 28.05.2008

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimesri lip 04, 2008 6:49 pm

uostalom vidjet ćemo za par godina Cool
[Vrh] Go down
pTichica

pTichica

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimesri lip 04, 2008 6:52 pm

*Tina* je napisao/la:

O, ko da je vama starijima to bitno Very Happy . Vama se sad živo fućka za državnu maturu.
[Vrh] Go down
*Tina*

*Tina*

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimesri lip 04, 2008 6:57 pm

.:Anituschka:. je napisao/la:
*Tina* je napisao/la:

O, ko da je vama starijima to bitno Very Happy . Vama se sad živo fućka za državnu maturu.

mislim da se nitko oko toga ne treba brinuti....
ne može biti gore nego što je sad Laughing Laughing trebalo bi biti bolje...vidjet ćemo monkey
[Vrh] Go down
5rich

5rich

Broj postova : 137
Registration date : 04.05.2008

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimesri lip 04, 2008 7:20 pm

*Tina* je napisao/la:

da su mi rekli na početku školske godine da je nebude,onda bi se potrudila da prođem s 5...sad bum morala na maturu zbog 3 razreda affraid affraid
[Vrh] Go down
*Tina*

*Tina*

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimesri lip 04, 2008 7:25 pm

5rich je napisao/la:
*Tina* je napisao/la:

da su mi rekli na početku školske godine da je nebude,onda bi se potrudila da prođem s 5...sad bum morala na maturu zbog 3 razreda affraid affraid

koji bad affraid

ma nije matura teška rabbit
ionako ćeš učiti za prijemni Very Happy
[Vrh] Go down
pTichica

pTichica

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimesri lip 04, 2008 9:09 pm

Ne znam kak kod vas, al nama profesori trube da je na prijemnom više- manje opća kultura.
[Vrh] Go down
5rich

5rich

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimesri lip 04, 2008 9:13 pm

Ne znam kak kod vas, al nama profesori trube da je na prijemnom više- manje opća kultura.

više manje vam dobro trube..hehehe...i test inteligencije imaš na filozofskom....
[Vrh] Go down
pTichica

pTichica

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimesri lip 04, 2008 9:15 pm

5rich je napisao/la:

više manje vam dobro trube..hehehe...i test inteligencije imaš na filozofskom....

Naravno, pa osnovni zakon školstva : profesori su uvijek u pravu (čak i kad nisu). Very Happy
[Vrh] Go down
- Juicy -

- Juicy -

Broj postova : 136
Registration date : 06.05.2008

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimesri lip 04, 2008 9:16 pm

5rich je napisao/la:

Naravno, pa osnovni zakon školstva : profesori su uvijek u pravu (čak i kad nisu). Very Happy

lol!
[Vrh] Go down
Lacka
Admin
Lacka

Broj postova : 108

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimečet lip 05, 2008 12:42 pm

Moreš izbjeći opću kulturu ako ideš na neki tehnički faks,tam ti trebaju samo matematika,fizika,strani jezik i eventualno informatika Very Happy
[Vrh] Go down
http://www.gimnazija-fgalovic-koprivnica.skole.hr/
tux

tux

Broj postova : 66
Registration date : 16.05.2008

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimečet lip 05, 2008 2:49 pm

koji to tehnicki faksevi trebaju strani jezik?

i informatiku isto?kaj sam videl do sad su bili neki jadni pseudo-kodovi
[Vrh] Go down
Lacka
Admin
Lacka

Broj postova : 108

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimečet lip 05, 2008 3:17 pm

Pa, na tvz-u bu trebal niži stupanj hrvatskog,niži stupanj stranog jezika,viši stupanj matematike i informatika...
[Vrh] Go down
http://www.gimnazija-fgalovic-koprivnica.skole.hr/
5rich

5rich

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimečet lip 05, 2008 4:15 pm

tux je napisao/la:

a gdi se buš ti zaposlil bez stranog jezika...
normalno da se strani jezici traže na svim faksovima,ak jednog dana uđemu ut u famoznu europu(protiv čega sam navelko i u što čisto sumnjam),kaj buš s hrvatskim...da se mene pita(srećom ne pita se) svi faksovi bi zahtjevali višu razinu i engleskoga i hrvatskoga...
u prošlosti nisu,pa vidimo kolko su nam javne osobe i političari pismeni i kolki su govornici Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
[Vrh] Go down
tux

tux

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimečet lip 05, 2008 9:14 pm

5rich je napisao/la:
tux je napisao/la:

normalno da se strani jezici traže na svim faksovima,ak jednog dana uđemu ut u famoznu europu(protiv čega sam navelko i u što čisto sumnjam),kaj buš s hrvatskim...da se mene pita(srećom ne pita se) svi faksovi bi zahtjevali višu razinu i engleskoga i hrvatskoga...
u prošlosti nisu,pa vidimo kolko su nam javne osobe i političari pismeni i kolki su govornici Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

pa moj buraz je recimo nakon fakulteta (radi se o feru) samo polozil onih neznam kolko, valjda 8 stupnjeva engleskog i dobil je potvrdu da zna engleski...

ak ides na tehnicki faks valjda se pretpostavlja da znas engleski lol
[Vrh] Go down
pTichica

pTichica

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimečet lip 05, 2008 9:50 pm

5rich je napisao/la:
tux je napisao/la:

Petru za predsjednicu države Very Happy .
[Vrh] Go down
5rich

5rich

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimečet lip 05, 2008 9:55 pm

tux je napisao/la:

ak ides na tehnicki faks valjda se pretpostavlja da znas engleski lol

pretpostavljalo se da gorivo ne bu prošlo 8 kn,pa eto ti kaj se sad dogodilo Rolling Eyes Rolling Eyes
[Vrh] Go down
tux

tux

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimečet lip 05, 2008 10:43 pm

svaka budala bi trebala pretpostavit da cijene mogu samo rasti, jer je neobnovljiv izvor...

svi ratovi danas su vise manje oko nafte, pa ak vec vodis rat zbog iste, sigurno ju nebus jeftino dal nekome, pogotovo ne jadnim europljanima
[Vrh] Go down
5rich

5rich

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimečet lip 05, 2008 10:44 pm

tux je napisao/la:
svaka budala bi trebala pretpostavit da cijene mogu samo rasti, jer je neobnovljiv izvor...

svi ratovi danas su vise manje oko nafte, pa ak vec vodis rat zbog iste, sigurno ju nebus jeftino dal nekome, pogotovo ne jadnim europljanima

jaaaaaaaaajmeee...nije nafta bila moja poanta...
[Vrh] Go down
Anonymus

Anonymus

Broj postova : 20
Registration date : 10.05.2008

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimečet lip 05, 2008 11:07 pm

5rich je napisao/la:
tux je napisao/la:

jaaaaaaaaajmeee...nije nafta bila moja poanta...

poanta je bila u riječi pretpostavljalo se cheers
al vidi se da se tux okreće politici... dok tux zauzme predsjednikovo mjestu bit će svega Laughing
[Vrh] Go down
tux

tux

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimepet lip 06, 2008 10:38 am

prva odredba: ukidanje skolstva kao takvog
[Vrh] Go down
5rich

5rich

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimepet lip 06, 2008 4:13 pm

Anonymus je napisao/la:

al vidi se da se tux okreće politici... dok tux zauzme predsjednikovo mjestu bit će svega Laughing

only over my dead body lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
pTichica

pTichica

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimepet lip 06, 2008 4:20 pm

Sorry, Tux ja sam već obećala Petri da bum za nju glasala dok navršim 18. Very Happy
Osim toga svi znamo da bu ona imala bolju kampanju Laughing .
[Vrh] Go down
- Juicy -

- Juicy -

Broj postova : 136
Registration date : 06.05.2008

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitimepet lip 06, 2008 5:20 pm

Bumo se mi iznenadili dok Tux pokaže svoje skrivene talente.... Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Maturanti.   Maturanti. - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Maturanti.
[Vrh] 
Stranica 2 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3  Next